EMAIL: CONTACT@KISSSTUDIO.RO

TEL.: 0785 598 779

PROGRAM: LUNI – SAMBATA: 10:00 – 19:00

[vc_row equal_height=”yes” row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1630827193368{padding-top: 140px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”20″][vc_column_text]

Angajari videochat Bucuresti

locuri de munca videochat Bucuresti (sector 1 – Piata Victoriei)

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”60″][vc_row_inner row_content_width=”grid”][vc_column_inner]

Kiss Studio

De ce sa devii un model de videochat?

Pentru ca oricine isi doreste sa isi indeplineasca toate visurile!

Ca si model Kiss Studio, te vei bucura de foarte multe beneficii, printre acestea se numara, implanturi mamare ( silicoane ), fatete dentare, un machiaj profesional, coafura impecabila care sa iti puna in valoare trasaturile, sedinte foto periodice dar si de tinute glamour si indraznete, completate prin accesorii luxoase. Vei invata arta seductiei, vei avea castiguri fabuloase si te vei simti ca o vedeta internationala!
Daca si tu te numeri printre fetele ce doresc sa evolueze atat fizic cat financiar, Kiss Studio detine cel mai bun sistem de training, astfel incat chiar si un model incepator poate castiga cu usurinta cateva mii de euro, chiar din prima luna.

[vc_empty_space height=”43px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_height=”yes” row_content_width=”grid” el_class=”mkdf-row-full-height-reset”][vc_column offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-12″]
[/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-12″]

COMISION 100%

DA! AI CITIT BINE! IN PRIMA LUNA NU VOM OPRI NICI UN FEL COMISION! TU VEI INCASA TOATA SUMA ACUMULATA!

Nu esti sigura ca poti castiga sume mari inca din prima luna? Kiss Studio iti garanteaza un salariu minim de 10.000 lei/luna, ceea ce inseamna ca daca nu reusesti sa ajungi la aceasta suma chiar daca ai lucrat full-time, noi ti-o oferim!
Cum este posibil? Pentru ca suntem siguri ca obtii castiguri mari din prima luna datorita unui sistem de training performant oferit de Kiss Studio dar si pentru ca nu esti niciodata singura in cariera ta ca model.

[vc_empty_space height=”43px”]
Grabeste-te! Maine s-ar putea sa iti para rau
[vc_empty_space height=”45px”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1621235777212{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 27px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_row_inner row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1565699489788{padding-bottom: 8px !important;}”][vc_column_inner offset=”vc_col-md-6″]
[vc_single_image image=”3355″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”]
[/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-md-6″]

Angajare model

Toate studiourile de videochat promit calitate, insa putine si reusesc sa o ofere.

Orice femeie care isi doreste sa aplice pentru o cariera de model de videochat, o poate face, fara a fi nevoie de experienta in domeniu. Varsta minima de 18 ani, seriozitatea, amabilitatea, dezinhibarea si o buna comunicare sunt tot ce are nevoie pentru a avea succes un model de videochat.
Nivelul de cunoastere al limbii engleze este important dar nu obligatoriu, deoarece oferim gratuit cursuri de limba engleza.
O cariera in videochat se poate cladi in orice moment, este nevoie doar de dorinta!
Kiss Studio asigura modelelor sale de la implanturi mamare ( silicoane ), fatete dentare pana la asigurari medicale si servicii medicale la clinici de top, sedinte de training specializat si intretinere corporala iar acest lucru este un avantaj pe care domeniul acesta il are in fata altor domenii de activitate.
Kiss Studio intotdeauna va alege sa investeasca in modelele sale. Doar cu performante de top, modelele vor putea castiga din ce in ce mai mult astfel incat atat noi cat si modelul sa devenim recunoscuti la nivel international.

[vc_empty_space height=”30px”]
[/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner row_content_width=”grid”][vc_column_inner offset=”vc_col-md-6″]

Angajare admin studio videochat

Suntem dedicati acestui domeniu si suntem specializati in toate activitatile de videochat.

Aspect fizic placut, varsta 22-35 ani, doar fete
Cunoastere limbi straine, engleza este un ``must have``
Experienta in videochat
Seriozitate si punctualitate maxima, fara nici o exceptie.
Creare conturi de model si completare profiluri conform specificatiilor.
crearea rapoartelor zilnice sau periodice. Se ofera pachet salarial competitiv, format din salariu fix si nivele de bonusuri in functie de performanta turei de care se ocupa adminul, bonusuri ce pot dubla cu usurinta salariul.

[vc_empty_space height=”30px”]
[/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-md-6″]
[vc_single_image image=”3565″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”]
[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1565948234938{padding-top: 110px !important;padding-bottom: 105px !important;background-image: url(https://biagiotti.qodeinteractive.com/wp-content/uploads/2019/08/m-h-background-4-1.jpg?id=486) !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-1/5 vc_col-md-4″]
m
m

Schimbare de look

Kiss Studio se axeaza foarte mult pe frumusete , eleganta si inteligenta. Este foarte posibil ca pe viitor ,sa iti doresti mici imbunatatiri la nivelul corpului si din acest motiv suntem aici ca sa te sustinem

[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-1/5 vc_col-md-4″]
m
m

Bonusuri

Modelelor Kiss Studio le sunt oferite pachete de infrumusetare (solar, coafor, cosmetica) dar si multe alte locuri exclusiviste unde pot se pot relaxa.

[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-1/5 vc_col-md-4″]
m
m

SEDINTE FOTO PROFESIONALE

Modelele noastre beneficiaza de atentia multor membri datorita continutului foto profesional, dar si constant actualizat. Ca model Kiss Studio beneficiezi periodic de sedinte foto profesionale gratuite, care cu siguranta iti vor pune calitatile in valoare si te vor ajuta sa atragi persoane de calitate.

[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-1/5 vc_col-md-4″]
m
m

GARDEROBA TA

Colaboram cu cele mai cunoscute site-uri de fashion, lenjerie intima si incaltaminte pentru a ne asigura ca tu vei purta intotdeauna tinuta perfecta in fata camerei.

[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-1/5 vc_col-md-4″]
m
m

Legalitate

Lucram cu contract pe o perioada nedeterminata.Lucrand alaturi de noi, te bucuri de siguranta unei colaborari stabile si mai ales legala! Conform legislatiei in vigoare, modelele Kiss Studio au intotdeauna libertatea de a incheia colaboarea oricand doresc.

[vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1621235777212{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 27px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_row_inner row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1565699489788{paddinåg-boåttom: 8px !important;}”][vc_column_inner offset=”vc_col-md-6″]
[vc_single_image image=”3344″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”]
[/vc_column_inner][vc_column_inner offset=”vc_col-md-6″]

ESTI PREGATITA SA AJUNGI LA VENITURI MARI?

Modelele Kiss Studio beneficiaza de un program de training profesional si pot ajunge in scurt timp la castiguri de peste 9000 euro in doar 12 ture online.

Videochtatul este o una dintre cele mai prospere industrii din domeniul online, iar unul dintre cele mai mari avantaje este ca orice model, chiar si fara experienta, poate ajunge la venituri lunare cu mult peste media pietei.
Un studio de videochat care colaboreaza cu mai multe site-uri, asa cum este si sistemul Kiss Studio, poti ajunge la incasari de 8 ori mai mari decat daca ai lucra doar cu un singur site.

[vc_empty_space height=”30px”]
[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes”][vc_column]
Kiss Studio

CORECTITUDINE SI EXPERIENTA INDELUNGATA

Intotdeauna ne tinem de cuvant si intotdeauna punem pret pe contractele semnate.

Pentru ca studioul Kiss este singurul studio din Bucuresti care isi plateste modelele la timp, dar si cel mai important PRIMA LUNA OFERA COMISION 100% !

[vc_empty_space height=”34px”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1565614076310{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1565270268653{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-6 vc_col-xs-12″]

Kiss Studio

Confidentialitate

[/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1565270279620{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-6 vc_col-xs-12″]

Kiss Studio

Profesionalism

[/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1565270289997{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-6 vc_col-xs-12″]

Kiss Studio

Dedicare

[/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1565270301487{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-6 vc_col-xs-12″]

Kiss Studio

Legalitate

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1621235361655{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”mkdf-page-hidden-cutom-text”][vc_column][vc_row_inner bg_text_color=”#e2a7c3″ bg_text_bottom=”-48%” bg_text_right=”0%” bg_text_font_size=”116px”][vc_column_inner width=”2/3″ offset=”vc_col-sm-offset-2″]

Kiss Studio

Testimonale

Fiind primul meu job in videochat, mi-a fost destul de greu sa depasesc prejudecatile pe care eu mi le creasem despre acest domeniu, insa, la Kiss Studio am gasit o echipa tanara si bine pregatita sa ma sustina si sa ma indrume. Am descoperit ca videochatul este un job ca oricare altul si o modalitate usoara de a face bani.

Ana, 28 ani

Kiss Studio

Testimonale

Niciodata nu mi-a placut sa depind de alte persoane pentru a-mi permite sa cumpar ceea ce vreau. Am inceput sa lucrez inca de pe la 19 ani si pot spune ca am trecut prin diverse joburi pana sa gasesc ceva care sa imi placa cu adevarat si care sa-mi ofere satisfactie pe plan profesional.

Alina 23 ani

Kiss Studio

Testimonale

Daca ar fi sa dau un sfat fetelor care isi doresc sa aiba o cariera de succes in videochat acela ar fi sa aleaga cu grija studioul la care vor lucra. De cand am ajuns aici am primit mereu banii la timp, am avut parte de tot felul de cursuri si s-a investit foarte mult in imaginea mea.

Crina 27 ani

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

angajari videochat, locuri de munca videochat, joburi videochat, studio videochat bucuresti, angajare chat bucuresti, angajari chat sector 1, angajari modele videochat, salariu videochat bucuresti

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”40″][/vc_column][/vc_row]